Logo (1)

Luxe Nieuwbouw

Wij bouwen mee an uw droomhuis, aanbouw of renovatie. Boosterbouw vertaalt uw wensen naar de werkelijkheid of het nu om nieuwbouw gaat een aanbouw of een luxe jacuzzi Boosterbouw maakt het tastbaar.

maatwerk

Wilt u een eigen huis bouwen? Boosterbouw kan uw nieuwe woning als een maatpak voor u ontwerpen en realiseren. Van de eerste schetsen tot en met de zorgeloze bouw. Standaard bouwmethoden doen we niet aan. Zo kunnen we uw woonideeën vertalen in een exclusieve villa zoals er maar één is. Alles kan, wat een vrijheid!

één aanspreekpunt

Bij een grootschalige nieuwbouw project komt vaak veel kijken. Denk hierbij aan de grondige projectplan. Voor elk ding kunt u een apart bedrijf inschakelen, maar wat is er handiger dan het inschakelen van één bedrijf dat alles voor u kan pakken?

gecertificeerd

Iedereen kan zich aannemer noemen, maar Boosterbouw werkt alleen met partners die over de juiste diploma’s en certificaten beschikt. Dat is een van de voorwaarden waaraan aannemers en onze partners aan moeten voldoen! Boosterbouw werkt uitsluitend met vakmannen bedrijven die beschikken over de juiste diploma’s.

Uw wensen, uw droomhuis, uw ideale leefomgeving. Elk moment genieten van uw huis, daar doen we het voor!

Overige pagina's

Luxe

Nieuwbouw

Van plan om te gaan verbouwen of een nieuwbouw project aan te gaan? Boosterbouw helpt u door het hele bouwproces en wij beantwoorden alle vragen.

Luxe

Aanbouw

Door het uitbouwen van uw woning creëert u meer waarde, meer leefruimte en meer woongemak. Boosterbouw verzorgt voor u uw aanbouw en uitbouwwerkzaamheden aan uw balkon, betonwerk, dakkapel, dakterras, heiwerk, prieel, serre, schuur en tuinhuis. 

Luxe

Aanbouw

De stap om uw huis te renoveren is er niet zomaar een beslissing. Renovaties zijn tijrovende projecten en kosten vaak een hoop geld. Voor veel zaken moet u verschillende bedrijven inhuren. Boosterbouw beidt dan een mooie uitkomst.

Vragen of advies? Stuur een email of geef ons een belletje