Logo (1)

Luxe Aanbouw

Aanbouw nodig? Een aanbouw of uitbouw kan de oplossing zijn als uw woonkamer of keuken te klein is en u niet wilt verhuizen. Maak gebruik van de potentie van uw bestaande woning

Meer wooncomfort

Door het uitbouwen van uw woning creëert u meer waarde, meer leefruimte en meer woongemak

één aanspreekpunt

Boosterbouw verzorgt voor exclusieve verbouwingen, aanbouwing en uitbouwwerkzaamheden. Tevens realiseren wij exclusieve badkamers, keukens, interieurbouw. We letten op elk klein detail, perfectie is ons uitgangspunt!

gecertificeerd

Iedereen kan zich aannemer noemen, maar Boosterbouw werkt alleen met partners die over de juiste diploma’s en certificaten beschikt. Dat is een van de voorwaarden waaraan aannemers en onze partners aan moeten voldoen! Boosterbouw werkt uitsluitend met vakmannen bedrijven die beschikken over de juiste diploma’s.

Uw wensen, uw droomhuis, uw ideale leefomgeving. Elk moment genieten van uw huis, daar doen we het voor!

Overige pagina's

Luxe

Nieuwbouw

Van plan om te gaan verbouwen of een nieuwbouw project aan te gaan? Boosterbouw helpt u door het hele bouwproces en wij beantwoorden alle vragen.

Luxe

Aanbouw

Door het uitbouwen van uw woning creëert u meer waarde, meer leefruimte en meer woongemak. Boosterbouw verzorgt voor u uw aanbouw en uitbouwwerkzaamheden aan uw balkon, betonwerk, dakkapel, dakterras, heiwerk, prieel, serre, schuur en tuinhuis. 

Luxe

Aanbouw

De stap om uw huis te renoveren is er niet zomaar een beslissing. Renovaties zijn tijrovende projecten en kosten vaak een hoop geld. Voor veel zaken moet u verschillende bedrijven inhuren. Boosterbouw beidt dan een mooie uitkomst.

Vragen of advies? Stuur een email of geef ons een belletje